Χωρίς περιστροφές μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Αρης Λυκογιάννης, ο οποίος περιεκτικός παραδέχθηκε την δίκαιη νίκη του καλύτερου Απόλλωνα:
«Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στο δεύτερο και κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και επιστρέψαμε, όμως στους 8 πόντους ο Απόλλωνας βρήκε μεγάλα σουτ και έγιναν κάποια πράγματα αρνητικά για εμάς. Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος. Δεν έχω εξήγηση για το γεγονός ότι δεν αποδώσαμε όπως θα έπρεπε. Το είχαμε συζητήσει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι δεν πείσαμε τους παίκτες μας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Εύχομαι στον Απόλλωνα καλή συνέχεια».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

basketzoomΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΧωρίς περιστροφές μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου Αρης Λυκογιάννης, ο οποίος περιεκτικός παραδέχθηκε την δίκαιη νίκη του καλύτερου Απόλλωνα: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στο δεύτερο και κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια και επιστρέψαμε, όμως στους 8 πόντους ο Απόλλωνας βρήκε μεγάλα σουτ και έγιναν...