Εμφανώς ικανοποιημένος, αρχικά από την κατάκτηση του ροζ φύλλου απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και μεταγενέστερα από την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος δήλωσε:
«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα η οποία τελικά έκλεισε με καλό τρόπο. Κάναμε μία καλή εμφάνιση που μας κρατάει ζωντανούς, χωρίς όμως να μας δίνει κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού, αλλά και στους δικούς μας παίκτες. Είναι διαφορετικά όταν παίζουμε στο γήπεδο μας και έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Η βασική εντολή που είχαν οι παίκτες για το παιχνίδι ήταν να μην πάμε σε αργό tempo, αλλά να παίξουμε με γρήγορο ρυθμό. Είχαμε τρεις ευκαιρίες με Προμηθέα, Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έχουμε καλή ψυχολογία, νιώθουμε άνετα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, η διοίκηση είναι δίπλα μας, θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας και στο τέλος πιστεύω ότι θα χαρούμε. Το ότι χάσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι. Από την άλλη όμως, έχουμε μπροστά μας τον Άρη και την Κύμη. Το παιχνίδι με την Κύμη εξελίσσεται σε σημαντικό παράγοντα για τη συνέχεια και αν η τύχη είναι στα χέρια μας θα παλέψουμε και ενάντια στον Άρη. Φυσικά, ο στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι, να έχουμε απόδοση και συγκέντρωση και όλοι μαζί να δώσουμε το κάτι παραπάνω».


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσερεντζούλιας

basketzoomΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑBasket LeagueΕμφανώς ικανοποιημένος, αρχικά από την κατάκτηση του ροζ φύλλου απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και μεταγενέστερα από την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα η οποία τελικά έκλεισε με καλό τρόπο. Κάναμε μία...