Η ανακοίνωση της Αμαλιάδας μετά και την τυπική άνοδό της

Ο νεοφώτιστος στη Γ’ Εθνική Αθλητικός Σύλλογος Σφήκας Αμαλιάδας μετά από τη σημερινή και τυπική άνοδό του, με την επικύρωση της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑ-Η, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας μοίρασε συγχαρητήρια και ευχαριστίες…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας:
Ανακοινώθηκε από την ΕΣΚΑ-Η η επικύρωση της βαθμολογίας που φέρνει τον Α.Σ.Σ Αμαλιάδας στην κορυφή της βαθμολογίας κερδίζοντας επάξια την άνοδο του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Με αυτό τον τρόπο κλείνει και τυπικά η χρονιά με τον Α.Σ.Σ.Α. να πετυχαίνει τον στόχο του που ήταν η πρώτη θέση και η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες. Ένας στόχος ξεκάθαρος και μια οικογένεια αγαπημένη που φρόντισε να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο εντός και εκτός γηπέδων.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας, θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία της ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλο το σταφ της ομάδας! Για την επιτυχία αυτή πέρα από τα μέλη της ομάδας ιδιαίτερο βάρος είχε η βοήθεια όλων των ανθρώπων που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. Σε αυτούς πηγαίνει το μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Στους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας, στους φιλάθλους μας, στις οικογένειες των αθλητών. Σας ευχαριστούμε, σας αγαπάμε και σας θέλουμε πάντα κοντά μας.
Το κεφάλαιο τοπικό μπάσκετ κλείνει, μια νέα πρόκληση των Εθνικών κατηγοριών ανοίγει την οποία θα αντιμετωπίσουμε όπως ξέρουμε να κάνουμε μέχρι τώρα, με αγάπη, διαφάνεια και μεράκι. Συνεχίζουμε όλοι μαζί!

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας