Με προπονητή τον Κυριάκο Πουλίδη η νέα προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης Πικερμίου

Ο Κυριάκος Πουλίδης θα ηγηθεί του προπονητικού επιτελείου στη νέα προσπάθεια της Α.Ε. Πικερμίου στη Γ’ Εθνική, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ανατολικής Αττικής, ενώ σε ρόλο τιμ μάνατζερ θα συνεχίσει ο Νίκος Παπαδέας…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:
«Η Α.Ε. Πικερμίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Κυριάκο Πουλίδη καθώς και του team manager Νίκου Παπαδέα.
Η επιτυχημένη συνεργασία τους τα τελευταία χρόνια και οι συνεχόμενοι άνοδοι του Αντρικού τμήματος με αποκορύφωμα την φετινή άνοδο στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας δεν μας άφησαν καμία αμφιβολία για το αν θα συνεχίσουμε μαζί. Τους ευχόμαστε για ακόμα μια χρονιά καλή επιτυχία !!!
Σε συνέχεια και στα πλαίσια του φετινού προγραμματισμού και λόγω των ειδικών συνθηκών που θα επικρατήσουν ανακοινώνουμε την αποδέσμευση των αθλητών Παπαποστόλου, Μαρκομιχάλη, Χρονόπουλου και Κρητικού. Τους ευχαριστούμε πολύ για την φετινή τους παρουσία στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις επόμενες επιλογές τους».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας