Εκ νέου «Ίκαροι» οι αρχηγοί Μπογδάνης και Ελευθεριάδης

Ξεκινώντας από τους αρχηγούς Πέτρο Μπογδάνη και Θεόδωρο Ελευθεριάδη, οι οποίοι άλλωστε είναι αθλητές από τα Γιαννιτσά και συνδυάζουν αγωνιστικότητα και ήθος, οι Ίκαροι άνοιξαν τον …χορό των ανανεώσεων ενόψει της παρουσίας τους στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Ικάρων Γιαννιτσών:
Οι Ίκαροι Γιαννιτσών είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Πέτρο Μπογδάνη καθώς και με τον «υπαρχηγό» Θεόδωρο Ελευθεριάδη. Οι δυο αθλητές από τα Γιαννιτσά που είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η πόλη μπασκετικά σε ατομικό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, συμφώνησαν να βοηθήσουν την ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών στην προσπάθεια της να διακριθεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο οποίο θα συμμετάσχει την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Τους ευχόμαστε να είναι πάνω απ’  όλα υγιείς για και να έχουμε μια πετυχημένη μπασκετική χρονιά.
Ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Γραμματικού δήλωσε: «Δεν είναι μικρό πράγμα μια ομάδα να διαθέτει στο ρόστερ της δυο παιδιά από την πόλη που θα μπορούσαν να είναι βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Τους ευχαριστώ που με την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και το ήθος τους στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε για να αναπτύξουμε το μπάσκετ στη περιοχή του Δήμου Πέλλας όλα αυτά τα χρόνια».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας