Προστέθηκε στο προπονητικό τιμ του Γ.Σ. Αλμυρού ο Θανάσης Σπανός

Οι νέες απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής επιβάλλουν και καλύτερη οργάνωση εντός και εκτός παρκέ για τον νεοφώτιστο Γ.Σ. Αλμυρού, που θα επιδιώξει να μην είναι περαστικός από την παραπάνω εθνική κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό η Διοικούσα Επιτροπή της Θεσσαλικής ομάδας, μετά την παραμονή του Παναγιώτη Νάνη στην τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσε και την πρόσληψη του Θανάση Σπανού στο προπονητικό επιτελείο ως βοηθός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού:
Ο Θανάσης Σπανός έχει υπάρξει αθλητής του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού για 20 χρόνια, ξεκινώντας τη χρονιά 1986-1987, υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας την χρονιά 2008-2009 στην ιστορική άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του τμήματος. Έχει υπάρξει προπονητής στην συντοπίτισσα ομάδα της Δήμητρας Ευξεινούπολης για 6 χρόνια με την οποία κατέγραψε άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ.
Αποδεικνύοντας λοιπόν την αγάπη του στον Σύλλογο που τον ανέδειξε δήλωσε από την πρώτη στιγμή παρών στο ταξίδι της Γ’ Εθνικής από ένα πολύ κρίσιμο και νευραλγικό πόστο. Ευχόμαστε στο Θανάση Σπανό Υγεία, Δύναμη και πολλές επιτυχίες στον πάγκο του Γ.Σ. Αλμυρού.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας