Συγχαρητήρια του Δήμου Ξάνθης στον Αριώνα για την άνοδο

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει τον Αρίωνα Ξάνθης τόσο για την άνοδο του Αντρικού τμήματος στη Γ’ Εθνική, όσο και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει την ομάδα μας Αρίων ΓΑΣ Ξάνθης που πέτυχε την άνοδό της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών ΕΟΚ της περιόδου 2020-2021 και ταυτόχρονα ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία των Εφήβων.

Η ομάδα του Αρίωνα Ξάνθης έχει συνέχεια, διάρκεια και εξαιρετική παρουσία στο άθλημα του μπάσκετ, εκπροσωπώντας επάξια την Ξάνθη στο Πανελλήνιο. Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές, τις αθλήτριες, τους γονείς και υποστηρικτές της ομάδας, τη διοίκηση και τους προπονητές, που καταβάλουν με πλήρη συγκρότηση κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίζεται το αθλητικό πνεύμα, το «ευ αγωνίζεσθαι» και έτσι κάθε επιτυχία να έχει νόημα και αξία.
Ο Δήμος Ξάνθης είναι κοντά στη συνολική προσπάθεια που πραγματοποιείται στο χώρο του αθλητισμού στην Ξάνθη και θα συνεχίσει να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις στον αθλητισμό που συμβάλει στην καλή υγεία, δημιουργεί αξιόλογα πρότυπα, προσφέρει στην εξωστρέφεια της περιοχής μας.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας