Φιλικό «διαζύγιο» για Σφήκα Αμαλιάδας και Σωκράτη Μαναβόπουλο

Χωρίς τον φετινό πρώτο της σκόρερ (19,5 πόντους μ.ο.) και κορυφαίο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η, Σωκράτη Μαναβόπουλο, θα πορευτεί στην παρθενική της παρουσία στη Γ’ Εθνική η Σφήκα Αμαλιάδας…

Η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας:
«Τον MVP του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η αποχαιρετά ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας. Παρότι η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν η άψογη συνεργασία να συνεχιστεί, οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις του Μαναβόπουλου ήταν αδύνατο να συνυπάρξουν με τα σχέδια του Α.Σ.Σ.Α. για την επόμενη χρονιά.
Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρόνια όντας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος αλλά η μεγάλη του παρακαταθήκη ήταν ο αδαμάντινος χαρακτήρας. Έγινε μέσα σε λίγους μήνες ο αγαπημένος παίκτης της κερκίδας και κέρδισε την συμπάθεια και αναγνώριση όλων στον νομό.
Αποχαιρετάμε και ευχόμαστε στον Σωκράτη ό,τι καλύτερο για την ζωή του, θα έχει μια σπουδαία θέση στην ιστορία της ομάδας μας. Με την πρώτη ευκαιρία θα τιμηθεί για την μεγάλη του προσφορά».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μαναβόπουλου:
«Φεύγω σαν φίλος από την οικογένεια του Α.Σ.Σ.Α. Νιώθω πολύ χαρούμενος που με βάλατε στην οικογένεια σας. Δυστυχώς τη νέα χρονιά η παρουσία μου στην Πάτρα επαγγελματικά και ταυτόχρονα δίπλα στην οικογένειά μου είναι επιβεβλημένη. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας θα είστε όλοι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδιά μου. Εύχομαι αυτό το ταξίδι να συνεχιστεί με νέες μεγαλύτερες επιτυχίες. Η Αμαλιάδα, οι προπονητές μου, οι συναθλητές μου το σταφ και ειδικά ο κόσμος θα μου λείψουν πολύ. Σας ευχαριστώ όλους από την καρδιά μου».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας