Ο Γρηγόρης Μυστιλιάδης θα καθοδηγήσει τον Ναύαρχο Βότση

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Μπάσκετ Τάσο Μανωλόπουλο, η ομάδα του Ναύαρχου Βότση ανακοίνωσε και τους προπονητές των αγωνιστικών τμημάτων. Πάντως στο Ανδρικό, που επιστρέφει μετά από 30 χρόνια στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, προπονητής θα είναι Γρηγόρης Μυστιλιάδης (φωτό) που πέρυσι καθοδηγούσε το Εφηβικό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Ο Ναύαρχος Βότσης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Μπάσκετ, Τάσο Μανωλόπουλο, αλλά και τους προπονητές Γρηγόρη Μυστιλιάδη, Δήμο Μηντζαρίδη, Σωκράτη Σταυρίδη, Χρήστο Καλιακάτσο, Βασίλη Βασιλειάδη και Ηλία Μπάδη.

Μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, το Ανδρικό μας θα αγωνιστεί και πάλι την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, απόρροια της εξαιρετικής περσινής πορείας που πραγματοποίησε η ομάδα μας μέχρι τη διακοπή του Πρωταθλήματος της Α’ ΕΚΑΣΘ. Προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας την ερχόμενη σεζόν θα είναι ο Γρηγόρης Μυστιλιάδης, μιας ομάδας που στη δύσκολη προσπάθειά της στη Γ’ Εθνική θα στηριχθεί αποκλειστικά σε νεαρούς αθλητές, μένοντας πιστή στη φιλοσοφία του συλλόγου, που δεν είναι άλλη από τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και ανάδειξη νέων παιδιών.
Την ίδια στιγμή, τόσο το Εφηβικό όσο και το Παιδικό μας βρίσκονται στις 16 καλύτερες ομάδες της ΕΚΑΣΘ, αναμένοντας τη συνέχιση των αγώνων, μετά τη σχετική απόφαση της Ένωσης. Στη νέα αγωνιστική περίοδο, στο τιμόνι του Εφηβικού τμήματος θα παραμείνει ο Τάσος Μανωλόπουλος, ενώ το Παιδικό θα αναλάβει ο Δήμος Μηντζαρίδης.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας