Ανακοίνωσε τον Μανώλη Γκιουρτζίδη ο ΒΑΟΛ Χίου

Την απόκτηση του γκαρντ Μανώλη Γκιουρτζίδη ανακοίνωσε ο ΒΑΟΛ Χίου, ενισχύοντας έτσι την περιφέρειά του. Ο 25χρονος αθλητής διακρίνεται για την ταχύτητα και μαχητικότητά του και αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» στα χέρια του τεχνικού Παντελή Βούλικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΒΑΟΛ Χίου:
Την ένταξη του Μανώλη Γκιουρτζίδη, στο δυναμικό της ομάδας ανδρών, ολοκλήρωσε ο ΒΑΟΛ Χίου. Ο 25χρονος καλαθοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την Α.Ε. Σουρμένων – Ελληνικού, αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του ΝΟ Θυμιανών, παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία, παραδίδοντας εξαιρετικά δείγματα γραφής, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα κι άλλων συλλόγων της ΕΣΚΑΝΑ με τελευταίο εκείνον της Γλυφάδας.

Ο Μανώλης που διακρίνεται για την ταχύτητα, το πάθος και τη μαχητικότητά του, θα αποτελέσει ακόμα μία επιλογή στην περιφερειακή γραμμή του Βούρειου, ενώ η έως σήμερα παρουσία τους στις προπονήσεις του μεταβατικού σταδίου, έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στον Παντελή Βούλικα, καθώς πέρα από τις αθλητικές του ικανότητες ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει γίνει μέλος της παρέας που αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας αυτής της ομάδας. Καλώς όρισες Μανώλη στον Βούρειο και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, όμορφες εμπειρίες και επιτυχίες…»

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας