Αποκλειστικό: Αποσύρεται από τη Γ’ Εθνική και η Ακράτα

Στη σημερινή -ύστατης προσπάθειας- Γενική Συνέλευση της Ακράτας, όπου δεν ξεπέρασε σε συμμετοχή τα 30 άτομα και καλά-καλά δεν παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, πάρθηκε εν τέλει η απόφαση η ομάδα να μην δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να υποχωρήσει στην Α2 ΕΣΚΑ-Η.
Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι στην τρίωρη διαδικασία οι προσωπικές αντεγκλήσεις ξεπέρασαν την ουσία του θέματος, με τα παρόντα μέλη της διοίκησης να δηλώνουν οικονομική αδυναμία να «τρέξουν» εκ νέου την ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία φέρνοντας στο …τραπέζι τον οικειοθελή υποβιβασμό. Αυτή ήταν η μία πρόταση που ακούστηκε, καθώς υπήρξε και η εισήγηση από μέλος η ομάδα να δηλώσει κανονικά συμμετοχή στη Γ’ Εθνική και να δοθεί χρόνος για αναζήτηση χορηγών. Ενώ, τέλος, δεν έλειψε και η άποψη η ομάδα να παραμείνει ανενεργή αγωνιστικά μέχρι την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Όπως και να έχει, το δεδομένο είναι ότι η Ακράτα θα ενημερώσει άμεσα την Ε.Ο.Κ. -με βάση και την αυριανή καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής- και από εκεί και πέρα θα φανεί ποιο θα είναι τελικά το μέλλον του συλλόγου…

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας