Διπλό «χτύπημα» με Πάσκο και Κοσμά ο Παπάδος Γέρας

Τις πρώτες δύο μεταγραφές του ανακοίνωσε ο Παπάδος Γέρας, που μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Καραμβάλη ξεκίνησε η υλοποίηση του πλάνου για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας στη Γ’ Εθνική. Έτσι, με τη φανέλα του Παπάδου τη σεζόν 2020-2021 θα αγωνίζονται οι 29χρονοι γκαρντ Γιώργος Πάσκος (αριστερά) και Κωνσταντίνος Κοσμάς (δεξιά), οι οποίοι ήρθαν από τον Αρισβαίο Καλλονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Γιώργο Πάσκο και Κωνσταντίνο Κοσμά. Αυτές είναι οι πρώτες δύο προσθήκες για την ομάδα μας που έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της παρουσίας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Και οι δύο παίκτες ήρθαν από τον Αρισβαίο Καλλονής με τον οποίο πραγματοποίησαν καλή χρονιά κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-20.
Ο Πάσκος είναι 29 ετών, αγωνίζεται στη θέση του sooting guard και ήταν ο πρώτος σκόρερ του Αρισβαίου. Από την άλλη ο Κοσμάς είναι επίσης 29 ετών, guard, διαθέτοντας αρκετά καλό σουτ. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο θα αγωνιστούν για πρώτη φορά σε Εθνική Κατηγορία. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παπάδου Γέρας και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας