Γέμισε τη ρακέτα με τον Θωμά Χαρχαρή ο Γ.Σ. Αλμυρού

Στο δυναμικό του Γυμναστικού Συλλόγου ο Αλμυρού ανήκει και επίσημα από σήμερα ο 30χρονος σέντερ Θωμάς Χαρχαρής, ο οποίος την τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στην Α1 ΕΣΚΑΘ με την Αγριά Βόλου, όπου έφθασε μία …ανάσα από την άνοδο, μετρώντας συνολικά 129 πόντους σε 18 παιχνίδια.
Σημειώνεται ότι ο Χαρχαρής είναι η 4η κατά σειρά φετινή μεταγραφή του Γ.Σ. Αλμυρού, μετά από αυτές των Βασίλη Νάκου, Αλέξανδρου Χασιώτη και Μιχάλη Πολίτη.

Η ανακοίνωση του Γ.Σ. Αλμυρού:
«Η Δ.Ε του τμήματος ανακοινώνει την 4η μεταγραφή για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Την κυανόλευκη φανέλα θα φορέσει στην Γ’ Εθνική ο Θωμάς Χαρχαρής.

Ο Θωμάς με ηλικία 30 χρονών και ύψος 2.10 μ. θα προσδώσει στην ομάδα ακόμα μεγαλύτερη δύναμη μέσα στη ρακέτα. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην Α.Ε.Β. Διμηνίου όπου και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια. Έχει αγωνιστεί και στο πρόσφατο παρελθόν στην Γ’ Εθνική με Μεταμόρφωση & Ολυμπιακό Βόλου και πέρυσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Αγριάς.
Καλωσορίζουμε τον Θωμά στην ομάδα και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη & πολλές επιτυχίες με την φανέλα του ιστορικού μας Συλλόγου».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας