Η ανακοίνωση της Α.Ε. Καναλακίου για την άνοδό της

Η Αθλητική Ένωση Καναλακίου επικράτησε δύο φορές του ΠΑΣ Ναυπάκτου στα μπαράζ της ΕΣΚΑΒΔΕ και πανηγυρίζει την ιστορική της άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Πρέβεζας μετά την επίτευξη της ανόδου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Είναι και επίσημο πλέον, μετά τη χθεσινή νίκη, ότι η ομάδα μας από την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα συμμετέχει για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Έπειτα από μια δύσκολη, περίεργη και πρωτόγνωρη, αλλά συνάμα φανταστική αγωνιστική χρονιά η Α.Ε. Καναλακίου κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της και να βρεθεί για πρώτη φορά από το 1983 στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Μια σεζόν η οποία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς βρήκε την ομάδα μας για πρώτη φορά στο καινούργιο της σπίτι, το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καναλακίου. Ήταν το έναυσμα για όλους εμάς ώστε πλέον τα όνειρα να πάψουν να υπάρχουν μόνο ως όνειρα αλλά να γίνουν πραγματικότητα καθώς πλέον οι εγκαταστάσεις της ομάδας επιτρέπουν το παραπάνω βήμα. Έτσι και έγινε λοιπόν χωρίς πυροτεχνήματα και κινήσεις ενθουσιασμού αλλά με σκυμμένο το κεφάλι και προσήλωση στον στόχο μας ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι. Ένα ταξίδι το οποίο έμελλε να είναι δύσκολο, αμφίβολο, με χαρές, συγκινήσεις αλλά εν τελει άκρως επιτυχημένο και να κάνει όλους εμάς, αλλά ελπίζουμε και εσάς, χαρούμενους και περήφανους.
Εμείς σαν διοίκηση, παίκτες και προπονητές θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους φιλάθλους του Καναλακίου (και όχι μόνο) που για ακόμα μια χρονιά ήσασταν δίπλα μας σε όλο αυτό το ταξίδι, αλλά και όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας