Αποχωρεί ο Χαντζιάρας, μένει ο Γιαννόπουλος στο τιμ του Αμπελώνα

Ο Γ.Σ. Αμπελώνα μετά από μία επιτυχημένη χρονιά που συνδυάστηκε με την άνοδό του στη Γ’ Εθνική Κατηγορία σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα, η οποία ωστόσο δεν θα βρει μαζί στην τεχνική ηγεσία τον Λευτέρη Χαντζιάρα και τον Ανδρέα Γιαννόπουλο. Κι αυτό καθώς όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση των Θεσσαλών μόνον ο Ανδρέας Γιαννόπουλος θα συνεχίσει ως προπονητής στο Ανδρικό τμήμα, ενώ ο Λευτέρης Χαντζιάρας θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τα τμήματα υποδομών…

Η ανακοίνωση της Γ.Σ. Αμπελώνα:
«Κάθε χωρισμός πάντα είναι δύσκολος και δυσάρεστος, όμως οφείλουμε να τον ξεπερνούμε και να συνεχίζουμε. Μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Λευτέρη Χαντζιάρα, η συμβολή του οποίου στην άνοδο της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική ήταν τεράστια και το όνομά του θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Γ.Σ. Αμπελώνα.
Ευχόμαστε στον Λευτέρη κάθε επιτυχία σε ότι και αν επιλέξει να κάνει, τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ανδρική μας ομάδα και χαιρόμαστε που θα τον έχουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα τμήματα υποδομών του Συλλόγου μας, στα οποία επιτελεί σημαντικό έργο.
Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Ανδρέας Γιαννόπουλος, ένας άνθρωπος, που το όνομά του είναι συνώνυμο του Γ.Σ. Αμπελώνα και καλείται να φέρει εις πέρας μια πολύ δύσκολη αποστολή. Είμαστε δίπλα του και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Ενωμένοι, συνεχίζουμε. Μία Ομάδα – Μία Οικογένεια».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας