Μπένος και Θεοδωρίτσης τα νέα «κομμάτια» στο …παζλ του Μίλωνα

Με δύο νέες ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις η ομάδα του Μίλωνα βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση ενός εξαιρετικού ρόστερ, στο οποίο το τεχνικό επιτελείο έχει «παντρέψει» έμπειρους και γνώστες της κατηγορίας αθλητές μαζί με νεαρούς και ελπιδοφόρους. Ειδικότερα, με τη φανέλα του Μίλωνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνίζονται ακόμη ο 35χρονος σέντερ Δημήτρης Μπένος (φωτό) και ο 20χρονος γκαρντ Διονύσης Θεοδωρίτσης.
Και οι δύο προαναφερόμενοι αθλητές κατέγραψαν μία πετυχημένη σεζόν (2019-20) καθώς ο Μπένος αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τον ΕΦΑΟΖ, έχοντας 141 πόντους σε 16 παιχνίδια, ενώ ο Θεοδωρίτσης ήταν ο κορυφαίος του Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας στην Α’ ΕΣΚΑ, μετρώντας 278 πόντους και 42 τρίποντα σε 20 παιχνίδια.

ΠΡΟΩΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
Από εκεί και πέρα, ο Μίλωνας ακολουθώντας σταθερά τη φιλοσοφία του εστιάζει στην ανάπτυξη των νέων ταλέντων μέσα από τις πρότυπες ακαδημίες του. Στο πλαίσιο αυτό, προωθείται στην ανδρική ομάδα ο Νίκος Πρωτόγερος (γεννηθείς το 2005), ώστε να έχει την ευκαιρία να συλλέξει σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις σε αυτή την πρόκληση.

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας