Νέα σπουδαία κίνηση με Κούτουλα ο Ίκαρος Καλλιθέας

Έναν ακόμη έμπειρο αθλητή με πολλές παρουσίες στα εθνικά πρωταθλήματα έκανε δικό του ο Ίκαρος Καλλιθέας, δυναμώνοντας σημαντικά την περιφέρειά του. Πρόκειται για τον 34χρονο πλέι-μέικερ Νίκο Κούτουλα (φωτό), ο οποίος την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στον Τρίτωνα και ήταν συμπαίκτης με τον Γιάννη Κουκουνιά που επίσης έχει μετακομίσει» στον Ίκαρο.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Καλλιθέας έκανε γνωστό ότι από τον περσινό κορμό αποδεσμεύτηκαν οι αθλητές Κώστας Τσιγγενόπουλος και Κώστας Τσιπίδης, τους οποίους και ευχαριστεί για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση του Ίκαρου Καλλιθέας για τον Κούτουλα:
«Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο playmaker Νίκο Κούτουλα! Πρόκειται για μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή που ανεβάζει κι άλλο την ποιότητα της ομάδας μας. Ο Νίκος είναι 34 ετών,, έχει ύψος 1.80 μ. και έπαιζε στον Τρίτωνα, ομάδα Α2!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον εκπρόσωπο του αθλητή κ. Κούρο για την άψογη συνεργασία. Τέλος, καλωσορίζουμε τον Νίκο στην οικογένεια του Ίκαρου, του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας