Πήρε Σώκο, αποδέσμευσε Παπαθανασόπουλο η Αμαλιάδα

Μία αλλαγή στους «μικρούς» έκανε ο Α.Σ. Σφήκας Αμαλιάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Ειδικότερα στην ομάδα της Ηλείας θα συνεχίσει ο 20χρονος πλέι-μέικερ Κωνσταντίνος Σώκος (φωτό), ο οποίος ήταν μέλος στην αγωνιστική άνοδο των Αστεριών Αχαΐας από την Γ’ στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, ενώ παρελθόν από το δυναμικό αποτελεί ο 21χρονος πόιντ-γκαρντ Γιάννης Παπαθανασόπουλος, ο οποίος θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας:
«Έναν νέο αθλητή πολλά υποσχόμενο πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας. Ο 20χρονος αριστερόχειρας πλέι-μέικερ Κωνσταντίνος Σώκος από τα Αστέρια Αχαΐας, φοιτητής στην Αμαλιάδα, θα φοράει την φανέλα του ΑΣΣΑ. Γέννημα θρέμμα της ομάδας της Κάτω Αχαΐας είχε συμμετοχή σε όλες τις επιτυχίες των Αστεριών τόσο στις ανόδους από την Γ’ Κατηγορία στην Α2 ΕΣΚΑ-Η όσο και στο F4 των παίδων το 2016-17. Διακρίνεται για την έφεση του στο γρήγορο παιχνίδι και θεωρείται πολύ εξελίξιμος.
Αντίθετα θα χωρίσουν πολύ φιλικά οι δρόμοι του ΑΣΣΑ με τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο. Ο Αγρινιώτης αθλητής που προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες και κάλυψε με μεγάλη επιτυχία την θέση του « μικρού» στην άνοδο δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στην Αμαλιάδα αφού οι υποχρεώσεις του στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας θα είναι πολύ αυξημένες φέτος. Όλη η οικογένεια του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Παπαθανασόπουλο για την πολύτιμη συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του εύχεται επιτυχίες σε ότι κάνει στην ζωή του και γιατί όχι στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας