Σχεδόν έτοιμη η νέα ομάδα του Ναύαρχου Βότση

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γρηγόρη Μυστιλιάδη, μέσα σ’ ένα δεκαήμερο ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά έχει προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και το ρόστερ ενόψει της Γ’ Εθνικής είναι σχεδόν έτοιμο. Μάλιστα η ομάδα, πιστή στη φιλοσοφία της, θα πορευτεί με νεαρά παιδιά, γεμάτα όρεξη για δουλειά, φιλοδοξία και αγάπη.
Αναφορικά με το έμψυχο δυναμικό, τρία νέα πρόσωπα θα συνδράμουν την προσπάθεια του Ναύαρχου Βότση και αυτοί είναι οι Δημήτρης Κογκαλίδης (20 ετών, πλέι-μέικερ) από τον ΓΑΣ Βασιλικών, Ανδρέας Μηντζαρίδης (20 ετών, πλέι-μέικερ) από τον ΑΟΚ Χανιά, Κωνσταντίνος Μανδράς (20 ετών, φόργουορντ) από τη ΜΕΝΤ. Από εκεί και πέρα, από τον περσινό κορμό θα παραμείνουν οι Νίκος Εσιρπέογλου (22 ετών, φόργουορντ), Ηλίας Μπάδης (20 ετών, γκαρντ), Κωνσταντίνος Πυδαράκης (20 ετών, πλέι-μέικερ) και Δάνης Τραπεζάνογλου (19 ετών, φόργουορντ), ενώ σημειώνεται ότι θα προωθηθούν από το Εφηβικό οι Ηλίας Πασσαρής (18 ετών, πλέι-μέικερ), Πέτρος Σούκερας (18 ετών, γκαρντ), Χρήστος Ασημάκης (18 ετών, φόργουορντ) και Άρης Ντούνης (17 ετών, σέντερ).
Τέλος, θυμίζουμε ότι από την ομάδα έχουν αποχωρήσει για διάφορους λόγους οι Κωνσταντίνος Βεργίνης (38 ετών, φόργουορντ), Δημήτρης Ζέγας (34 ετών, γκαρντ), Σωκράτης Σταυρίδης (29 ετών, γκαρντ), Κυριάκος Γκόφας (33 ετών, φόργουορντ) και Δημήτρης Μακρυγιάννης (20 ετών, γκαρντ).

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας