Συνεχίζει στον Α.Ο. Μυκόνου ο Παύλος Βασίλιεφ Λεβογιάννης

Με τον Α.Ο. Μυκόνου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αγωνιστεί ο αρχηγός της ομάδας Παύλος Βασίλιεφ Λεβογιάννης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Με αξιόλογη μπασκετική πορεία και παραστάσεις εντός και εκτός νησιού, ο Παύλος θα συνδράμει και τη νέα προσπάθεια του αγαπημένου του Α.Ο. Μυκόνου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Μυκόνου:
«Ο Παύλος Βασίλιεφ Λεβογιάννης για ακόμα μία θα αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο. Μυκόνου. Ο εμβληματικός αρχηγός μας και παιδί των ακαδημιών του Συλλόγου, ξεκίνησε στα 12 χρόνια, στο μακρινό 1998 να αγωνίζεται στο παιδικό τμήμα και κατόπιν στο αντρικό της επόμενης χρονιάς υπό τις οδηγίες του κ. Γιώργου Σκόρου.
Δεκαεπτά χρονών μετακόμισε στην Αθήνα και στον Απόλλων Αθηνών (Α’ ΕΣΚΑ) και ήταν συμπαίκτης με τον άλλο Κυκλαδίτη, τον θρυλικό Νίκο Χάρο του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια), ενώ η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Πάτρα, λόγω σπουδών, όπου αρχικά έπαιξε στο Α’ Τοπικό με τον Γλαύκο και στην συνέχεια για 5 χρόνια στον Έσπερο Πατρών υπό τις οδηγίες των Μάκη Γιατρά και Νίκου Βουρνά, ανεβαίνοντας μέχρι και την Β’ Εθνική. Το μακρινό ακόμα 2010-11 επέστρεψε στο νησί όντας ο παίκτης γύρω από τον οποίο στηρίχθηκαν οι ελπίδες ανασυγκρότησης ενός αξιότιμου Ανδρικού τμήματος μπάσκετ. Μετά από ένα πέρασμα στον γειτονικό Άρη Σύρου, το 2012-13 και συμμετοχή στο F4 εκείνης της χρονιάς επανήλθε για πάντα πλέον στην ομάδα της καρδιάς του στην οποία συμμετέχει ανελλιπώς από το 2014 μέχρι και σήμερα στο κατόπι μιας ακόμα συμμετοχής στην Γ’ Εθνικής και μετά από 22 χρόνια μπασκετικής πορείας ,στην πρώτη προπόνηση κλειστού στην Μύκονο.
Ο Παύλος είναι ένας μαχητής και για αυτό είναι ο πιο άξιος. Ο Παύλος ήταν και θα είναι μαζί μας για πάντα. Καλή χρονιά με υγεία Αρχηγέ».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας