Τέλος ο Νικολόπουλος, ανανέωσε ο Κάλλης στην Αμαλιάδα

Μία αποχώρηση και μία ανανέωση από το περσινό ρόστερ μετράει ο Α.Σ. Σφήκας Αμαλιάδας. Ειδικότερα, παρελθόν από την ομάδα της Ηλείας αποτελεί ο έμπειρος σέντερ Θανάσης Νικολόπουλος που τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην Ανδραβίδα (Α1 ΕΣΚΑ-Η), ενώ αντίθετα ο έμπειρος γκαρντ Σταύρος Κάλλης ανανέωσε και θα συνδράμει την ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη στην παρθενική της παρουσία στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Σημειώνεται, ότι τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αμφότεροι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επίτευξη του στόχου της ανόδου, με τον Νικολόπουλο να έχει 247 πόντους και 3 τρίποντα σε 20 παιχνίδια και τον Κάλλη να καταγράφει 269 πόντους και 40 τρίποντα σε 20 παιχνίδια.
Μετά την θετική εξέλιξη και την παραμονή του στην Αμαλιάδα, ο Σταύρος Κάλλης δήλωσε σχετικά: «Πιστεύω σήμερα ολοκληρώθηκε η συμφωνία για ένα και μόνο λόγο. Γιατί και ο Α.Σ.Σ.Α. και εγώ το θέλαμε πολύ, αφού η άψογη περυσινή συνεργασία μας αποτυπώθηκε ξεκάθαρα εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με ένα σωματείο, σοβαρό, οργανωμένο και φερέγγυο. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο, χαίρομαι που ο Ανδρέας Βουρνάς αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά θα είναι μαζί μας φέτος. Οι στόχοι σε αυτή την ομάδα δεν μπορεί παρά να είναι πάντοτε υψηλοί. Ανυπομονώ να ξαναπατήσουμε παρκέ και να αγωνιστώ πάλι μπροστά στους καταπληκτικούς φίλους της ομάδας».

 

Συντάκτης: Δημήτρης Τσερεντζούλιας